انگور
انگور دارای طبیعتی گرم است.انگورچاق کننده،صاف کننده
خون ومولد خون است پوست انگور دیرهضم ودانه آن سرد
وخشک است انگور دارای ویتامین های آ،ب،ث می باشد و
مواد ازت،قندی ونشاسته ای دارد انگور دارای قند،چربی،
آلبومین ،آهن،کلسیم،فسفر،پتاسیم وآرسنیک می باشد
پتاسیم آن برای بچه های ضعیف وکم خون بسیار مناسب
است.انگوردردرمان بیماری های فشارخون،رماتیسم،نقرس
مسمومیت داخلی موثراست واز ابتلا به سرطان جلوگیری
می کند.دربیماری های یبوست،عوارض رماتیسم،چاقی،
بواسیر،کم خونی،عصبانیت،انسدادمجاری طحال وکبد باید
رژیم انگور گرفته شود.انگور دافع تمام سموم بدن است
وبرای تمام بیماران به جز بیماران قند وجهارهاضمه مفید
است.انگور برای سلامتی قلب،ریه وکلیه نافع است وبعلت
داشتن املاح پتاسیمی ومواد سلولزی ملین است وهمچنین
برای بیماران مبتلا به اوره خون مناسب وسازگاراست.
خواص آلبالو
آیا می دانید آلبالو دارای چه خواص مهمی می باشد؟آیا می دانید آلبالو سرشار از ویتامین سی می باشد و ...
آلبالو در حقیقت نوعی گیلاس است که در زبان لاتین Sour cherry
نام دارد و میوه آن کمی کوچکتر از گیلاس بوده، قهوهای تیره یا سیاه و ترش مزه
است.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، این میوه قدرت ضد عفونی کننده قوی رودهها را دارد و به درمان کم خونی، تصلب شرایین، رفع خستگی، دیابت، نارسایی کبد و آرتریت (التهاب مفصل) کمک میکند.
مصرف آلبالو برای دفع سنگ کلیه و رفع مشکل سنگ کیسه صفرا سودمند است.
آلبالو حاوی انواع ویتامینهاست و به طور کلی منبع خوبی از ویتامین سی به شمار میآید.
توصیه میشود یک لیوان آب آلبالو را صبح ناشتا یا در فواصل میان وعدههای غذایی استفاده شود.
گفتنی است هسته آلبالو تلخ مزه است و حاوی ماده سمی است. بنابر این باید از مصرف آن اجتناب کرد و یا دقت کرد که ضمن آبگیری وارد آب میوه نشود .